Toimitus- ja maksutavat

MEILLÄ ON NOPEA TOIMITUS SEKÄ ILMAISET PALAUTUKSET!

Tilausmäärien kasvun vuoksi olemme joutuneet lisäämään toimitusaikaa. Arkisin tehdyt tilaukset lähetämme pääsääntöisesti kahdessa vuorokaudessa ja pakettisi on perillä n. 4 vuorokaudessa tilauksesta. Mikäli sinulla on erittäin kiire ja haluat pakettisi perille nopeammin, soita asiakapalveluumme numeroon 017-814400 (ark. 11-18).

Saat ilmoituksen Matkahuollolta kun pakettisi on noudettavissa.


NOPEA TOIMITUS JA JOPA 14 VRK KOROTONTA MAKSUAIKAA!

Toimitustavat,- ajat ja maksutavat ovat voimassa Suomessa. Toimitamme vain Suomeen.

Toimitamme tuotteemme Itellan kautta seuraavin tavoin ja maksuin:

  • Nouto mistä tahansa Matkahuollon toimipisteestä hinta 3,90
  • Matkahuollon kotiinkuljetus hinta 7,90
  • Nouto myymälästä maksuton
  • alle 20€:n tilauksiin toimitusmaksu on 10€

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluatte maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kenkäliike.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyjtoimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on
myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7

Innova 2, Lutakonaukio 7,

40100 Jyväskylä

+358 600 41005

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna lasku

Saatte laskun antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Teillä on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu- Klarna tili

Voitte maksaa tilauksenne osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessanne Klarna Oy avaa teille ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voitte lyhentää loppusummaa itse valitsemissanne kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 euroa tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voitte halutessanne maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamanne ostokset yhdistyvät samalle tilille ja kuukausilaskulle, myös silloin kun maksatte osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Kuukausittain saatte siis vain yhden laskun, jossa on tilausmääristä riippumatta vain yksi laskutuslisä. Kun olette maksaneet laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Tilin avausmaksu 0 euroa, laskutusmaksu 3,95 euroa ja vuosikorko 22%.

Ostoksenne hyväksymiseksi teiltä kysytään ostoskorissa henkilötunnus, väestörekisteriin ilmoittamanne osoite ja tiedot vuosituloistanne. Saatte päätöksen tilauksenne hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuanne. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessanne teille lähetetään postitse tilisopimus, joka teidän tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.
Lasku lähetetään teille tilauksen käsittelyn yhteydessä sähköpostiin. Mikäli laskua ei jostain syystä ole teillä sähköpostissa ole yhteydessä Klarnaa.

Lisää tiliehdoista osoitteessa www.klarna.com/klarna-tiliehdot


PALAUTUSEHDOT

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden veloitukseton vaihto- ja peruutussoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön eli myyntikuntoinen. TUOTTEITA EI SAA KÄYTTÖÖN OTTAA tai testata ulkona . Mikäli haluat vaihtaa/palauttaa tuotteen tee peruutus ilmoitus. Peruutus ilmoitus tehdään asiakaspalveluumme numeroon 017-814400 (ark 11-18), josta saat palautusnumeron. Peruutus ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen teillä on 14 vuorokautta aikaa palauttaa käyttämättömät, myyntikuntoiset tuotteet. Mikäli palautus ilmoitusta ei ole tehty tai tilausta ei ole noudettu veloitamme 4,90€. Klarnalla maksettaessa summaan lisätään mahdolliset laskutus ja tilinavausmaksut. Tuotetta ei voi palauttaa Matkahuoltoon ilman palautuskoodia. Peruuttomatonta tuotetta ei voi palauttaa ilman palautusnumeroa ja postituskulut jää asiakkaan maksettavaksi. Mikäli tuotetta on käytetty ulkona tai muutoin kenkä on myyntikunnoton emme hyväksypalautusta. Tuotteen takaisin postitus sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Tuotteen takaisin lähetys/nouto jää asiakkaan maksettavaksi.

NOUTAMATON TILAUS

Noutamaton tilaus josta ei ole tehty peruutusilmoituksesta perimme käsittelymaksua 4,90€, sekä mahdolliset postitusmaksut ja laskutuskulut jää asiakkaan maksettavaksi.