Toimitus- ja maksutavat

MEILLÄ ON NOPEA TOIMITUS SEKÄ ILMAISET PALAUTUKSET!

Tilausmäärien kasvun vuoksi olemme joutuneet lisäämään toimitusaikaa. Arkisin tehdyt tilaukset lähetämme pääsääntöisesti kahdessa vuorokaudessa ja pakettisi on perillä n. 4 vuorokaudessa tilauksesta. Mikäli sinulla on erittäin kiire ja haluat pakettisi perille nopeammin, soita asiakapalveluumme numeroon 017-814400 ma-pe klo 9-17.

Saat ilmoituksen Matkahuollolta kun pakettisi on noudettavissa. MUISTA TARKISTAA, ETTÄ OLET ANTANUT OIKEAN PUHELINNUMERON SEKÄ SÄHKÖPOSTIOSOITTEEN. ILMAN OIKEITA TIETOJA PAKETTISI SAAPUMISILMOITUS EI TAVOITA SINUA.

 

NOPEA TOIMITUS JA JOPA 14 VRK KOROTONTA MAKSUAIKAA!

 

Toimitustavat,- ajat ja maksutavat ovat voimassa Suomessa. Toimitamme vain Suomeen.

Toimitamme tuotteemme Itellan kautta seuraavin tavoin ja maksuin:

  • Nouto mistä tahansa Matkahuollon toimipisteestä hinta 4,90
  • Matkahuollon kotiinkuljetus hinta 8,90
  • Nouto myymälästä maksuton

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Klarna Check-Outin kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluatte maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kenkäliike.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Klarna Oy toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Klarna Oy:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Klarna Oy on
myös maksun saaja.

Klarna Oy
y-tunnus: 2247127-6

Korkeavuorenkatu 34

00130 HELSINKI

+358942599770

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Klarna  Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna lasku

Saatte laskun antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Teillä on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Seuraa, että saat laskun eikä se ole mennyt esim. roskapostiin. Emme vastaa huomautuskuluista emmekä viivästyskoroista, mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä.

Mikäli palautat vain osan tuotteista, ilmoita Klarnalle palautuksesta kirjautumalla Klarnan palveluun osoitteessa www.klarna.com tai ottamalla Klarnan asiakaspalveluun yhteyttä chätissä tai puhelimitse (09-42599771). Klarna laittaa laskun odotustilaan, ja toimittaa uuden laskun kun  palautus on käsitelty Kenkäliikkeellä ja tieto siitä on tavoittanut Klarnan. Voit vaihtoehtoisesti maksaa vain osan laskusta, jolloin laskusi muuttuu Klarna tiliksi (kts. kohta Osamaksu- Klarna tili). Kun palautus on tullut meille ja poistamme palautuneet tuotteet laskulta, tili nollautuu siltä osin.

Osamaksu- Klarna tili

Voitte maksaa tilauksenne osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessanne Klarna Oy avaa teille ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voitte lyhentää loppusummaa itse valitsemissanne kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 euroa tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voitte halutessanne maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamanne ostokset yhdistyvät samalle tilille ja kuukausilaskulle, myös silloin kun maksatte osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Kuukausittain saatte siis vain yhden laskun, jossa on tilausmääristä riippumatta vain yksi laskutuslisä. Kun olette maksaneet laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Tilin avausmaksu 0 euroa, laskutusmaksu 3,95 euroa ja vuosikorko 22%.

Ostoksenne hyväksymiseksi teiltä kysytään ostoskorissa henkilötunnus, väestörekisteriin ilmoittamanne osoite ja tiedot vuosituloistanne. Saatte päätöksen tilauksenne hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuanne. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessanne teille lähetetään postitse tilisopimus, joka teidän tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.
Lasku lähetetään teille tilauksen käsittelyn yhteydessä sähköpostiin. Mikäli laskua ei jostain syystä ole teillä sähköpostissa ole yhteydessä Klarnaa.

Lisää tiliehdoista osoitteessa www.klarna.com/klarna-tiliehdot


PALAUTUSEHDOT

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden veloitukseton vaihto- ja peruutussoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön eli myyntikuntoinen. TUOTTEITA EI SAA KÄYTTÖÖN OTTAA tai testata ulkona . Mikäli haluat vaihtaa/palauttaa tuotteen tee peruutus ilmoitus. Peruutus ilmoitus tehdään asiakaspalveluumme numeroon 017-814400 ma-pe klo 9-17, josta saat palautusnumeron. Peruutus ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen teillä on 14 vuorokautta aikaa palauttaa käyttämättömät, myyntikuntoiset tuotteet. Mikäli palautus ilmoitusta ei ole tehty tai tilausta ei ole noudettu veloitamme 4,90€. Klarnalla maksettaessa summaan lisätään mahdolliset laskutus ja tilinavausmaksut. Tuotetta ei voi palauttaa Matkahuoltoon ilman palautuskoodia. Peruuttomatonta tuotetta ei voi palauttaa ilman palautusnumeroa ja postituskulut jää asiakkaan maksettavaksi. Mikäli tuotetta on käytetty ulkona tai muutoin kenkä on myyntikunnoton emme hyväksypalautusta. Tuotteen takaisin postitus sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Tuotteen takaisin lähetys/nouto jää asiakkaan maksettavaksi.

NOUTAMATON TILAUS

Noutamaton tilaus josta ei ole tehty peruutusilmoituksesta perimme käsittelymaksua 4,90€, sekä mahdolliset toimitusmaksut ja laskutuskulut jää asiakkaan maksettavaksi.