Toimitusehdot

ASIAKASTIEDOT

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydssä ilmoittaa nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite ja puhelinnumero. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

HINNAT JA TUOTETIEDOT

Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Tuotteiden hinnat on esitetty tuotteiden yhteydessä. Hinnat eivät sisällä kuljetusta. Kuljetusmaksu määräytyy asiakkaan valitseman kuljetustavan mukaan ja hinta kuljetuksesta ilmoitetaan ostoskorissa tilausten yhteydessä.

Kaikki hinnat ja tuotetiedot ovat sitoumuksetta ja Kenkäliike.fi varaa oikeuden hinnottelu- ja tuotetietovirheisiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien sattuessa kaupan peruuttamiseen myyjän vastuun rajoittuessa enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

TILAUKSEN SITOVUUS

Kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on tilaus sivulla vahvistanut sopimusehdot ja hyväksynyt tilauksen. Tuotteiden omistus siirtyy asiakkaalle kun tuote on maksettu. Huomioithan, että lasku tulee sähköpostiin.

KULUTTAJASUOJA

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja peruutusoikeus käyttämättömille tuotteille. Tuotteen on oltava myyntikuntoinen. MIKÄLI TUOETTA ON KÄYTETTY ULKONA TAI KENGÄT OVAT LIKAANTUNEET MUUTOIN, ON ARVON ALENEMA 100% EMMEKÄ HYVITÄ TUOTETTA. TUOTE PALAUTETAAN ASIAKKAALLE ASIAKKAAN KUSTANNUKSELLA. Kenkiä saa sovittaa sisällä, mutta ei ottaa käyttöön esim. työpaikalla. Palautus/ vaihto on asiakkaalle veloitukseton, mikäli peruutusilmoitus on tehty. Tee peruutus/vaihtoilmoitus puhelimitse asiakaspalveluumme ennen tuotteen palauttamista/ vaihtamista, numeroon 017-814 400 (ma-pe 11- 18, kesäaikaan 1.6.-31.7.2017 klo 9-17). Peruutusilmoituksen yhteydessä annamme palautusnumeron, jolla tuotteen voi palauttaa veloituksetta. Ilman palautusnumeroa ei pakettia voi palauttaa. Peruutusilmoituksen vastaanottamisentuotteen on saavuttava meille 14 vrk sisällä.
Mikäli peruutusilmoitusta ei tehdä , vähennetään maksun palautuksesta 4,90 euroa käsittelykuluja, sekä postitus ja laskutuskulut jää asiakkaan maksettavaksi. Noutamatomasta tilauksesta perimme käsittely kuluja 4,90euroa, sekä mahdolliset postitus- ja laskutuskulut.

Hoitoaineet ovat hygieniatuotteita. Mikäli paketti on avattu (ympärillä oleva teippi rikottu) tuotetta ei voi enää palauttaa. Tästä annetaan myös kirjallinen ilmoitus tuotteen mukana.

Koska myymme tuotteitamme myös myymälässämme, voi tuote olla pakattu muuhunkin kuin alkuperäiseen pakkaukseensa. Mikäli asiakas palauttaa tuotteen, on se kuitenkin palautettava samassa pakkauksessa kuin se on varastoltamme lähetetty. Palautettavista tuotteista ei saa irroittaa hinta- eikä tuotelappuja ja pussi/laatikko on suljettava huolellisesti teippamalla. Mikäli tuote on vaurioitunut (esim. kastunut)  palautuksen aikana johtuen huonosta pakkaamisesta, emme hyväksy palautusta.

Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen ja tuote on käyttöön otettu emme hyväksy palautusta ja tuotteen takaisin lähetys jää asiakkaan vastuulle. Myyntikunnottomaksi tuotteen tekee esimerkiksi avattu pakkaus (sinetöidyt), ulkona käytetyt kengät tai pohjallisten likaisuus (avojalkaan sovittaminen). Mikäli tuotetta ei voi myydä edelleen tuotteen likaisuuden tms. takia, eikä asiakas halua tuotetta takaisin omalla kustannuksellaan, veloitamme palautusmaksuna tuotteen hinnan toimituskuluineen.

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

Tuotteet on mahdollista noutaa myös myymälästä. Tuotteilla, jotka noudetaan myymälästä, ei ole 14 vrk:n vaihto- tai palautusoikeutta perustuen siihen, että asiakkaalla on mahdollisuus tutustua tuotteeseen tuotetta noudettaessa. Nouto myymälästä on vain lisäpalvelu ja lisämaksutapa asiakkaillemme. Iisalmelaisille asiakkaillemme vain nouto myymälästä henkilökohtaisesti.