Ajavat nilkkurit tilava nauhat vetoketju

musta

Tuotekoodi: 0009000
_0009000_musta_1.jpg
_0009000_2.jpg
_0009000_3.jpg
_0009000_4.jpg
_0009000_5.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
155,00 €
Valitse väri:
Musta
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Ajavat nilkkurit Topmanilta! Erittäin laaja lesti ja helppo puettavuus tekevät tästä kengästä mukavan käyttökengän myös kipeisiin jalkoihin! Nauhat ja vetoketju!Nilkkurit on valmistettu pehmeästä nahasta, paksut vuorit ja ulkopohjana Kitka3 pohja, mi...

Ajavat nilkkurit Topmanilta! Erittäin laaja lesti ja helppo puettavuus tekevät tästä kengästä mukavan käyttökengän myös kipeisiin jalkoihin! Nauhat ja vetoketju!

Nilkkurit on valmistettu pehmeästä nahasta, paksut vuorit ja ulkopohjana Kitka3 pohja, mikä ei kovetu pakkasessa ja näinollen ei ole liukas lumella. Lestilaajuus on ns. Extra Wide eli erittäin laaja. Varren korkeus on takasaumasta n. 11 cm, edestä hiukan korkeampi. Säätää voi nauhoilla. Sivulla vetoketju. Vetoketjussa on iso vetolenkki, millä vetoketju on helppo vetää kiini, kun sormi mahtuu lenkin sisälle. VINKKI! Mikäli esim. kipeän selän takia kumartuminen on hankalaa, voi vetolenkkiin pujottaa pitkän narun. Ota molemmista narun päistä kiinni ja pudota kenkä lattialle. Laita kenkä jalkaan esim. pitkän kenkälusikan avulla. Vedä narulla vetoketju kiinni ja vedä naru pois. Pohjallisen voi ottaa pois ja pohjallisen alla on vielä oikea pohjallinen. Kannan korkeus on n. 3,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Sovitusjalkaan koko 39 oli pituudesta sopiva. Lesti on todella laaja. Tämä ei käy perus G-lestiseen jalkaan, vaan on parhaimmillaan tilaa vaativassa jalassa. Mikäli kokosi on kahden koon välillä, ota se pienempi koko.

Katso esittelyvideo tästä:

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä hyvää kenkärasvaa ja suojaa suojasuihkeella.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €