Arcopedico L15 timantti balleriina

punainen

Tuotekoodi: 0007321
Arcopedico
ArcopedicoL15timanttiballeriina_0007321_punainen_5.jpg
ArcopedicoL15timanttiballeriina_0007321_6.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 44,50 €
44,50 €
-50%
Ovh. 89,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Arcopedico balleriinat punainen timantti! Ei päällisen yli meneviä remmejä! Tilava! Pehmeä! Kävelykengät on valmistettu jostavasta Lytech-materiaalista, joka joustaa hyvin jalan muotojen mukaan joka suuntaan. Lytech on tässä kengässä päällystetty mic...

Arcopedico balleriinat punainen timantti! Ei päällisen yli meneviä remmejä! Tilava! Pehmeä! 

Kävelykengät on valmistettu jostavasta Lytech-materiaalista, joka joustaa hyvin jalan muotojen mukaan joka suuntaan. Lytech on tässä kengässä päällystetty microkuidulla. Vuorit on myös kangasta ja ulkopohja kumiseosta. Irroitettavat sisäpohjat. Tilava H-lesti. Kannan korkeus on n. 3 cm. Voimakas holvikaarituki. Sovitusjalkaan koko 39 on liian lyhyt, varpaat on kärjessä. Koko 40 on pituuden puolesta erittäin hyvä. Toki leveyttä on vähän reilusti, mutta kyseessä on joustava kenkä, mikä istuu monen levyiseen jalkaan, jopa erittäin turvonneeseen, kun pohjallisen ottaa pois. Mikäli jalkasi on kapea, niin kannattaa ottaa malli, jossa on kiristettävä tarraremmi päällä. Se estää jalkaa luisumasta kengän kärkeen. VERTAILE JALKASI KOKOA ALLA OLEVIIN MITTOIHIN!!

 Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Kengän voi pestä KÄSIN. Käytä kirjopyykkiainetta, älä käytä huuhteluainetta. Irroitettavat pohjalliset voi pestä pesupussissa koneessa 30 asteessa.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €