Arcopedico Lolita ballerina

violetti ja sininen

Tuotekoodi: 0008765
Arcopedico
ArcopedicoballeriinaLolita_0008765_violetti_4.jpg
ArcopedicoballeriinaLolita_0008765_5.jpg
ArcopedicoballeriinaLolita_0008765_sininen_6.jpg
ArcopedicoballeriinaLolita_0008765_7.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
59,90 €
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Arcopedico Lolita balleriina musta, sininen, violetti, pinkki, keltainen ja punainen! Pehmeä ja erittäin venyvä, myös tilaa vaativaan jalkaan!Balleriinat on valmistettu teknoelastisesta lycrasta, mikä on konepestävää (30 astetta) ja erittäin kevyttä....

Arcopedico Lolita balleriina musta, sininen, violetti, pinkki, keltainen ja punainen! Pehmeä ja erittäin venyvä, myös tilaa vaativaan jalkaan!

Balleriinat on valmistettu teknoelastisesta lycrasta, mikä on konepestävää (30 astetta) ja erittäin kevyttä. Pohja on sama kuin esim. Leina-mallissa, mutta päällinen joustaa paljon enemmän. Koska tämä on kevyempi materiaaleiltaan kuin muut Arcopedico mallit, suosittelemme tätä vapaa-ajankäyttöön esim. kaupungilla kävelyyn (hanki tukevammat Arcopedicot kovaan työkäyttöön tai lenkkeilyyn maastossa). Voit käyttää näitä  kevyessä sisätyössä esim. toimistossa. Irroitettavat sisäpohjat. Lestilaajuus on H .Kannan korkeus on n. 3 cm. Päällinen joustaa todella paljon eli käy myös turvonneisiin jalkoihin. Helppo laittaa jalkaan. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva eli pituus vastaa kokoaan. Ota oma kokosi. Lestilaajuutta oli reilusti liikaa. Päällisen ja varpaiden väliin olisi saanut työnnettyä useita sormia, koska materiaali joustaa niin hyvin. HUOM! Kengän sisävuorissa mahdollisesti olevat vaaleammat alueet eivät ole valmistus- tai materiaalivirhe eivätkä näy ulos, eivätkä vaikuta käyttöön. Syy tähän on tehtaalla käytettävä värjäystekniikka.

Katso video tästä:

 

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyTouch Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Tuuleta pohjallisia  ja pese kengät ja pohjalliset tarvittaessa pyykkikoneessa 30 asteessa ilman valkaisevaa pyykkipulveria ja ilman huuhteluainetta.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €