Arcopedico Timantti Leina

Musta ja Punainen

Tuotekoodi: 0006947
Arcopedico
ArcopedicoTimanttiLeina_0006947_punainen_1.jpg
ArcopedicoTimanttiLeina_0006947_2.jpg
ArcopedicoTimanttiLeina_0006947_musta_3.jpg
ArcopedicoTimanttiLeina_0006947_4.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 25,50 €
59,50 €
-30%
Ovh. 85,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Arcopedico Leina! Nyt "timantein" koristeltuna! Tilava! Pehmeä! Hyvä holvituki! Pestävä!

Arcopedico Leina! Nyt "timantein" koristeltuna! Tilava! Pehmeä! Hyvä holvituki! Pestävä!

Arcopedicot on valmistettu hengittävästä Lytech®-materiaalista, mikä mukautuu jalkaasi, on säänkestävä ja pestävä. Kengät ovat erittäin kevyet jalassa ja materiaali venyy tarvittaessa jopa 70%. Kengissä on hyvä holvikaarituenta ja kevyet PU-pohjat. Yksi kenkä painaa n. 140 g. Kengissä on irroitettavat sisäpohjat. Kengät ovat notkeat ja siten soveltuvat erittäin hyvin työkengiksi esim. lastentarhaan, kouluun, hoitajille sekä myyjille. Kyykistyminen on helppoa, kun mikään osa kengästä ei paina. Reissukenkänä tämä on loistava, lämpimässäkään ei hiosta. Pärjäät  näin lomalla yksillä kengillä. Kengät mahtuvat käsilaukkuun ja ovat perillä helposti sieltä otettavissa. Kenkä on hyvä sekä paljaassa jalassa (kromivapaa) että sukan kanssa (älä käytä puuvillasukkia, puuvilla hiostaa).
Vaikkakin kenkä on tilava, on se hiukan lyhyttä mallia eli jos kokosi on jossain kahden koon välissä niin osta  isompi koko. Tämä Leina-malli on niin tilava, että säätöjen puuttumisen takia emme suosittele tätä erittäin kapeille jaloille. Niille suosittelemme mallia 6019, mikä on istuvampi kapeaan jakaan. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva, paksuunkin sukkaan tilava. VERTAILE JALKASI KOKOA ALLA OLEVIIN MITTOIHIN!!

KATSO VIDEO TÄSTÄ:

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyFeet Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jala raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Tämä malli tulee pestä käsin 30 asteessa. Kuivata huoneenlämmössä.


Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Ostin puolitoista vuotta sitten ensimmäiset Arcopedicot ja syksyllä parit lisää Barcelonasta. Kävelin koko kesän noilla ensimmäisillä ja uskomatonta mutta ne ovat edelleen kuin uudet. Minulla ei ole koskaan ollut näin mukavalta tuntuvia kenkiä ja jatkossa tulen kävelemään vain tämän merkkisillä kengillä. Liikkeelle vihjeenä, että ostin ihanat nilkkurit Barcelonan liikkeestä ja vastaavia voisi ottaa tänne Suomeenkin mallistoon mukaan.

  12.3.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Aivan mahtavat kengät! Pitävät jopa jäisellä ja märällä alustalla, vaikka eivät ole siihen suunniteltukaan.
Jalassa tosi mukavat ja kevyet.

  23.2.2015
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Unelmakengät! Uskomattoman mukavat ja ainakin minun jaloille sopivat.

  10.2.2015
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Tuote oli toiveeni mukainen, ehkä hieman iso, mutta on tilaa vaimentavalle pohjalliselle. Jälkapohjani ovat erittäin arat ja kipeät joten kenkä tuntui ihanan kevyeltä ja tarpeeksi leveyttä. En ole kengällä kävellyt vielä ulkona koska se on enempi lumettoman kelin kenkä. Toivon tod että kenkä toimii myös kovilla pinnoilla ja lieventää jalkapohjakipua.

  5.2.2015
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Loistavat kengät! Olen tänään käyttänyt töissä ensimmäisen kerran näitä ja koko päivän jalassa ja kuin olisivat aina olleet! Ostan näitä taatusti lisääkin.

  28.1.2015

Tuotteen toimituskulut
Lähimmät toimituspaikat 4,90 €
Toimitus suoraan kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi 0,00 €