Caprice avokkaat platoopohja

musta

Tuotekoodi: 0007707
Caprice
Capriceavokkaatplatoopohja_0007707_musta_1.jpg
Capriceavokkaatplatoopohja_0007707_2.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
89,00 €
Valitse väri:
Musta
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Caprice juhla-avokkaat musta! Erittäin hyvä istuvuus! Pehmeä! Platoopohja! Kaunis!Avokkaat on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa/synteettistä materiaalia ja ulkopohja kumia. Kannan korkeus on n. 8,5 cm ja päkiän alla olevan korokepohjan paksuus on...

Caprice juhla-avokkaat musta! Erittäin hyvä istuvuus! Pehmeä! Platoopohja! Kaunis!

Avokkaat on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa/synteettistä materiaalia ja ulkopohja kumia. Kannan korkeus on n. 8,5 cm ja päkiän alla olevan korokepohjan paksuus on n. 1,3 cm. Lestilaajuus perus G, mikä käy useimmille. Nahka on pehmeää ja helposti jalkaan mukautuvaa. Kengissä on kennotettu sisäpohja, mikä joustaa kävellessä sekä iskunvaimennettu kanta. Iskunvaimennus vähentää n. 50% kävellessä tukirankaan asti tärähtävistä kantaiskuista. Sovitusjalkaan koko 6,5 oli sopiva eli kenkä vastaa täysin kokoaan. Ota siis oma kokosi. 

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyFeet Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi 0,00 €