Caprice klassiset avokkaat

musta

Tuotekoodi: 0007708
Caprice
Capriceklassisetavokkaat_0007708_musta_1.jpg
Capriceklassisetavokkaat_0007708_2.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 44,50 €
44,50 €
-50%
Ovh. 89,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Musta
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Capricen erittäin klassinen juhlakenkä sopii juhlaan kuin juhlaan! Siro ja kaunis jalassa!Avokkaat on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa, osittain synteettistä materiaalia ja ulkopohja sopii myös tanssimiseen. Lestilaajuus on perus G, mikä käy use...

Capricen erittäin klassinen juhlakenkä sopii juhlaan kuin juhlaan! Siro ja kaunis jalassa!

Avokkaat on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa, osittain synteettistä materiaalia ja ulkopohja sopii myös tanssimiseen. Lestilaajuus on perus G, mikä käy useimmille. Kannan korkeus on n. 7,5 cm. Sovitusjalkaan koko 6,5 oli täydellinen. Muistathan, että nahka muotouu käytössä ja uuden kengän pieni napakkuus sivulta häviää äkkiä. Ota siis oma, normaali kokosi.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyFeet Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Hoida nahan hoitoaineella.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €