Chantana nahka avokas satiiniremmillä

Musta koot 35-42

Tuotekoodi: 0009032
Chantananahkaavokassatiiniremmilla_0009032_1.jpg
Chantananahkaavokassatiiniremmilla_0009032_musta_2.jpg
Chantananahkaavokassatiiniremmilla_0009032_3.jpg
Chantananahkaavokassatiiniremmilla_0009032_4.jpg
Chantananahkaavokassatiiniremmilla_0009032_5.jpg
Chantananahkaavokassatiiniremmilla_0009032_6.jpg
Chantananahkaavokassatiiniremmilla_0009032_7.jpg
99,00 €
Valitse väri:
Musta
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Chantana avokkaat sopivat sekä juhlaan että arkeen, vaikka töihin, kun tarvitaan siistiä sisäkenkää! Soveltuu myös tanssikengäksi! Hyvä istuvuus!Avokkaat on valmistettu nahasta, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja soveltuu myös tanssimiseen. Pohja ei o...

Chantana avokkaat sopivat sekä juhlaan että arkeen, vaikka töihin, kun tarvitaan siistiä sisäkenkää! Soveltuu myös tanssikengäksi! Hyvä istuvuus!

Avokkaat on valmistettu nahasta, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja soveltuu myös tanssimiseen. Pohja ei ole kuitenkaan niin liukas, etteikö se soveltuisi myös muuhun käyttöön. Kannan korkeus on n. 6,5 cm. Lestilaajuus G (+). Pehmustettu sisäpohja antaa käyttömukavuutta, kun jalkojen päällä joutuu olemaan pitkän päivän. Päällä oleva vinoremmi on siron näköinen ja pitää kengän jalassa napakasti. Mikäli remmissä on liian vähän reikiä, on siihen helppo tehdä reikiä lisää. Remmi on satiinipintainen. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva. Pituus vastaa hyvin kokoaan ja kannattaa ottaa juuri se koko, mitä yleisimmin käyttää pikkukengissä. Säädä remmi sopivaksi ensimmäisellä sovituksella ja sen jälkeen remmiä ei välttämättä tarvitse edes avata. Käytä kenkälusikkaa. Remmissä on pieni venyke, mikä joutaa. Tämä avokas sopii hyvin peruslestiseen ja hiukan tilaa vaativaan jalkaan. Mikäli kenkä on liian leveä, käytä päiän alle laitettavia geelipohjallisia (siis jos esim. kanta hölskyy ja varpaita puristaa. Silloin jalka valuu kengän kärkeen).

Katso esittelyvideo tästä: 

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyTouch Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Mikäli kengät kastuvat, kuivata ne huoneenlämmössä. Hoida nahan hoitoon tarkoitetulla rasvalla.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €