Cinnamon Klara sandaalikenkä/ työkenkä

keltainen

Tuotekoodi: 0008799
Cinnamon
CinnamonKlarasandaalikenkatyokenka_0008799_7.jpg
CinnamonKlarasandaalikenkatyokenka_0008799_8.jpg
CinnamonKlarasandaalikenkatyokenka_0008799_keltainen_9.jpg
CinnamonKlarasandaalikenkatyokenka_0008799_10.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 74,50 €
74,50 €
-50%
Ovh. 149,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Keltainen
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Työkengät Cinnamon Klara keltainen! Ihana kenkä myös ihan kävelykenkänä kesällä! Irroitettavat sisäpohjat!Sandaalikengät on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa ja ulkopohja kumia. Kolme säädettävää tarraremmiä, joita voi tarvittessa itse leikkaamal...

Työkengät Cinnamon Klara keltainen! Ihana kenkä myös ihan kävelykenkänä kesällä! Irroitettavat sisäpohjat!

Sandaalikengät on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa ja ulkopohja kumia. Kolme säädettävää tarraremmiä, joita voi tarvittessa itse leikkaamalla lyhentää tikkausten alta. Lestilaajuus perus G, mutta pohjallisen pois ottamalla H. Irroitettavan pohjallisen alla vielä oikea pohjallinen. Helppo käyttää myös omia, yksilöllisiä pohjallisia. Kannan korkeus on n.  4 cm ja pohjan paksuus  päkiän alla on n.  2 cm. Työkäytössä ei tunnu kovat lattiat pohjan alla. Kumipohja joustaa ja vaimentaa koko matkaltaan  ja saa jalat jaksamaan pidempään. Sovitusjalkaan koko 40 oli kaikin puolin sopiva. Jos otti pohjallisen pois, oli tilaa liikaakin. Käy siis myös hiukan enemmän tilaa vativaan jalkaan. Päällinen oli napakka alkuun varpaiden kohdalta, mutta muutamassa minuutissa nahka antoi myöten sen verran, että tunne hävisi ja kenkä tuntui kotoisalta. Ota oma kokosi.

Katso esittelyvideo tästä:

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyTouch Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Hoida miedolla nahan hoitoaineella esim. Pedag leder & lack lotionilla. Se pitää nahan hyvässä kunnossa ja auttaa hyvlkimään likaa ja kosteutta. Käytä lisäksi Pedagin WaterProoferia. Se antaa todella hyvää lisäsuojaa kosteutta vastaan.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €