Cinnamon Linda kävelykengät

musta, oranssi ja vihreä

Tuotekoodi: 0007370
Cinnamon
CinnamonLindakavelykengat_0007370_oranssi_1.jpg
CinnamonLindakavelykengat_0007370_2.jpg
CinnamonLindakavelykengat_0007370_3.jpg
CinnamonLindakavelykengat_0007370_4.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 77 €
77,00 €
-50%
Ovh. 154,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Cinnamon Linda kävelykengät! Tilava lesti! Pehmeä! Kumikanta! Irroitettavat sisäpohjat!

Cinnamon Linda kävelykengät! Tilava lesti! Pehmeä! Kumikanta! Irroitettavat sisäpohjat!

Kävelykengät on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa ja ulkopohja kumia. Nauhakiinnitys. Kannna korkeus on n. 6,5 cm. Pohjan paksuus on n. 1 cm. Kenkä näyttää raskaalta, mutta ei tunnu siltä jalassa. Irroitettavat sisäpohjat mahdollistavat omien pohjallisten käytön tai kokonaan pois otettuina antavat lisätilaa. Lestilaajuus H eli tilava. Jos alkuun kenkä tuntuu ahtaalta, ota pohjallinen pois. Materiaali on niin pehmeää, laadukasta ja mukautuvaa, että kohta voitkin laittaa pohjallisen takaisin. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva. Kenkää sovitettiin myös koon 39 jakaan ja koko vastasi täysin oletusta. Mikäli kokosi on jossain kahden koon välissä, ota seuraava täysi koko. Muutoin ota oma kokosi. Sovitusjalka on G-lestinen eikä kenkä tuntunut siihenkään hölskyvältä, koska nauhoilla sai rintavuuden pois. Tämä kenkä käy siis monen levyiseen jalkaan.
ORANSSI VÄRI TEHTY VAIN KENKÄLIIKE.FI:LLE!

HUOM! Kengissä käytetty nahka on luonnonmateriaali, jossa jokainen vuota on yksilö. Nahassa on paksuus ja värivaihteluja. Mahdolliset pinnan epätasaisuudet ja naarmut eivät ole virheitä, vaan osa aidon nahan ja käsin tehdyn kengän viehätystä. Materiaali kuluu käytössä ja muuttuu aikaa myöten tasaisen epätasaiseksi, pehmeän "antiikkiseksi". 

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä geelimäistä hoitoainetta ravitsemaan laadukasta nahkaa ja suojasuihketta suojaamaan kosteudelta.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Lähimmät toimituspaikat 3,90 €
Toimitus suoraan kotiovellesi 7,90 €
Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi 0,00 €