Cinnamon Melissa nilkkurit tilava lesti

musta

Tuotekoodi: 0008898
Cinnamon
_0008898_musta_8.jpg
_0008898_9.jpg
_0008898_10.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 125,30 €
53,70 €
-70%
Ovh. 179,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Musta
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Cinnamon Melissa nilkkurit! Punainen ja musta! Todella laaja lesti! Nahkavuorit! Nauhakiinnitys!Nilkkurit on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa, samoin irroitettava sisäpohja. Ulkopohja kumia. Säätö nauhoilla. Kannan korkeus on n. 3 cm ja pohjan p...

Cinnamon Melissa nilkkurit! Punainen ja musta! Todella laaja lesti! Nahkavuorit! Nauhakiinnitys!

Nilkkurit on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa, samoin irroitettava sisäpohja. Ulkopohja kumia. Säätö nauhoilla. Kannan korkeus on n. 3 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1,5 cm. Lestilaajuus todella tilava I. Nauhoilla voi säätää rintavuutta ja tämä käykin myös hyvin rintavalle jalalle. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva, mutta leveyttä olikin sitten ihan liikaa. Perus G lestiseen jalkaan suosittelen ottamaan lisäpohjalliset, millä tilavuutta saa pienennettyä. Nahka tuntui pehmeältä ja kenkä muutoinkin mukavalta. Pituus vastaa siis kokoaan, ota oma kokosi. Parhaimmillaan tämä on tilaa vahän enenmmän vaativassa jalassa kuin kapeassa jalassa.

Katso esittelyvideo tästä:

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Hoida nahan hoitoon tarkoitetulla hoitoaineella.

   

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €