Fuzz puolipitkä saapikas nyörityksellä

valkoinen

Tuotekoodi: 0007730
Fuzzpuolipitkasaapikasnyorityksella_0007730_valkoinen_11.jpg
Fuzzpuolipitkasaapikasnyorityksella_0007730_12.jpg
Fuzzpuolipitkasaapikasnyorityksella_0007730_13.jpg
Fuzzpuolipitkasaapikasnyorityksella_0007730_14.jpg
Fuzzpuolipitkasaapikasnyorityksella_0007730_15.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
89,00 €
Valitse väri:
Valkoinen
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Fuzz puolisaappaat valkoinen! Koot 36-41! Tukeva jalassa! Huomioi varren korkeus! Saapikkaat on valmistettu synteettisestä materiaalista, vuorit on polyesteripohjasta ohutta karvaa ja ulkopohja kumiseosta. Kannan korkeus on n. 9,5 cm. Päkiän alla ole...

Fuzz puolisaappaat valkoinen! Koot 36-41! Tukeva jalassa! Huomioi varren korkeus! 

Saapikkaat on valmistettu synteettisestä materiaalista, vuorit on polyesteripohjasta ohutta karvaa ja ulkopohja kumiseosta. Kannan korkeus on n. 9,5 cm. Päkiän alla olevan korokepohjan paksuus on n. 1,5 cm mikä vähentää kannan korkeutta ja tukevoittaa kenkää merkittävästi. Varren korkeus on koossa 36 n. 20 cm ja koossa 40 n. 20,5 cm. Varren korkeus ei siis juurikaan muutu koon kasvaessa. Sivulla vetoketju. Nauhoitus edessä (joustavaa kuminauhaa). Lestilaajuus perus G mikä käy useimmille. Nauhoilla voi kiristää vartta istuvammaksi tai myös löysyttää. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva. Nauhoja hiukan kiristämällä istuvuuden sai nilkassa ja varressa täydelliseksi. Koska materiaali on venyvää ja nauoilla voi löysyttää, käy tämä hiukan vahvemmallekin nilkalle ja pohkeen alaosalle. Sovitettaessa kokoa 40, kohta mihin varsi loppuu, on n. 30 cm ja varren suu oli kiristämättä hiukan löysä. Kun nauhat on kiinni, meni nyrkki helposti vielä kengän sisään. Nauhoja löysyttämällä saa lisätilaa varteen. Halutessasi voit vaihtaa kenkään oikeat nauhat ja varsinkin löysyttäminen onnistuu paremmin. Hyvä suutari voi keinonahkoja venyttää helposti ja voit tehdä sen myös kotona: hiustenkuivaajalla. Puhalla kuivaajalla kenkää kuumaa ilmaa n. 10 sekuntia ja laita kenkä jalkaan. Käveleksi kunnes kenkä jäähtyy. Tarvittessa toista. Huomioithan, että kaikki muutostyös estävät kengän palautuksen. Tee ne siis vasta sitten, kun olet päättänyt pitää kengät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €