Jana tennari Relax mukavuuspohjalla

vaaleanpunainen

Tuotekoodi: 0009087
Jana
JanatennariRelaxmukavuuspohjalla_0009087_vaaleanpunainen_1.jpg
JanatennariRelaxmukavuuspohjalla_0009087_2.jpg
JanatennariRelaxmukavuuspohjalla_0009087_3.jpg
JanatennariRelaxmukavuuspohjalla_0009087_4.jpg
JanatennariRelaxmukavuuspohjalla_0009087_5.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Uutuustuote
79,00 €
Valitse väri:
Vaaleanpunainen
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Jana lenkkarit Relax-mukavuuspohja! Osittain nahkaa ja osittain joustavaa tekstiiliä! Trendikäs hempeä vaaleanpunainen!Lenkkarit on valmistettu osittain nahasta, osittain joustavasta tekstiilistä. Irroitettavat pohjalliset voi halutessaan vaihtaa. Va...

Jana lenkkarit Relax-mukavuuspohja! Osittain nahkaa ja osittain joustavaa tekstiiliä! Trendikäs hempeä vaaleanpunainen!

Lenkkarit on valmistettu osittain nahasta, osittain joustavasta tekstiilistä. Irroitettavat pohjalliset voi halutessaan vaihtaa. Valmistajan mukaan lestilaajuus H, mutta sovittaessa vastaa kuitenkin enemmän perus G+ lestiä.  Kannan korkeus on n. 2,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1 cm. Kengissä on satiininauhat ja mukana tavalliset vaihtonauhat, mikäli satiininauhat eivät miellytä.  Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta  sopiva. Lesti oli sopiva ns. puuvillasukan vahvuiseen sukkaan, hiukan reilu ohueen nylonsukkaan.  Pituuden puolesta kannattaa ottaa se koko, mitä yleisimmin käyttää. 

Katso esittelyvideo:

Kenkää on sovitettu koon 42,5 jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: jalkaterän pituus 27,5 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella sukalla (puuvillasukka) 25 cm ja urheilusukalla 25,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin jos kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Hoida nahan ja tekstiilin hoitoon sopivalla suoja-aineella. Näin kenkäsi pysyvät pidempään siisteinä eikä tarvitse niin usein puhdistamista. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €