Janita Avokas ristiremmi koot 3,5-8

vaaleanharmaa

Tuotekoodi: 0007853
Janita
JanitaAvokasristiremmikoot35-8_0007853_vaaleanharmaa_5.jpg
JanitaAvokasristiremmikoot35-8_0007853_6.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 104,30 €
44,70 €
-70%
Ovh. 149,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Vaaleanharmaa
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Janita avokkaat ristiremmeillä! Musta ja vaaleanharmaa! Mustassa tanssipohja ja harmaassa hiukan kumisempi pohja! Lestilaajuus perus G! Koot 3,5-8 (36-42)!Avokkaat on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa ja ulkopohja mustassa sileä tanssipohja (levy...

Janita avokkaat ristiremmeillä! Musta ja vaaleanharmaa! Mustassa tanssipohja ja harmaassa hiukan kumisempi pohja! Lestilaajuus perus G! Koot 3,5-8 (36-42)!

Avokkaat on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa ja ulkopohja mustassa sileä tanssipohja (levypohja) ja vaaleanharmaassa hiukan kumisempi pohja (luistaa hiukan parketilla). Kannan korkeus on n. 5,5 cm. Lestilaajuus perus suomalainen G, mikä käy useimmille. Tämä pysyy hyvin kapeammassakin jalassa, koska remmejä saa säädettyä ja kengän saa niillä istuvaksi jalkaan. Käytä tarvittaessa päkiän alla geelipohjallisia tai ohuita kokopohjallisia. Sovitusjalkaan koko 6,5 oli pituudesta täysin sopiva eli pituus vastaa kokoaan. Lestilaajuus oli myös melkoisen sopiva. Pientä säätöä tarvittiin soljilla, mutta sitten kenkä pysyi napakasti jalassa. Aavistuksen jäi varpaiden yläpuolelle tilaa, mutta se korjaantui ihan ohuella päkiäpohjallisella. Näillä olisi kyllä hyvä käydä tansseissa. Pysyy jalassa kovemmassakin menossa :) Kenkä näyttää hyvältä hameen kanssa, koska kanta on kuitenkin kohtuullisen siro ja mantelin mallinen kärki sirontaa kenkää lisää. Emme suosittele tätä turvonneeseen ja kovasti tilaa vaativaan jalkaan vaan parhaimmillaan tämä on G-G+ lestisessä jalassa. Ota oma, yleisimmin käyttämäsi koko.

Katso esittelyvideo tästä:

 

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyTouch Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Hoida nahan hoitoon tarkoitetulla hoitoaineella.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €