Janita avokkaat tilava lesti 36-42

useita värejä

Tuotekoodi: 0007602
Janita
Janitaavokkaattilavalesti36-42_0007602_mustapinkki_7.jpg
Janitaavokkaattilavalesti36-42_0007602_8.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 72,50 €
72,50 €
-50%
Ovh. 145,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Musta/pinkki
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Janita kävelyavokkaat, 4 upeaa väriyhdistelmää! Tukeva kanta ja platoopohja! Tilava!Avokkaat on valmistettu nahasta, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Kannan korkeus on n. 7,5 cm ja päkiän alla olevan korokepohjan paksuus on n.1,5 cm. Lestilaa...

Janita kävelyavokkaat, 4 upeaa väriyhdistelmää! Tukeva kanta ja platoopohja! Tilava!

Avokkaat on valmistettu nahasta, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Kannan korkeus on n. 7,5 cm ja päkiän alla olevan korokepohjan paksuus on n.1,5 cm. Lestilaajuus H eli tilava. Tässä mallissa remmi pitää kapeammankin jalan hyvin paikoillaan eikä jalka pääse valumaan kärkeen. Remmiin voi tarvittessa suutari tehdä lisää reikiä. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva eli pituus vastaa kokoaan. Tilavuutta olikin sitten sen verran että sormi mahtui varpaiden ja päällisen väliin eli on tilava. Jalka pysyi kuitenkin hyvin paikoillaan remmin ansiosta. Kanta tuntui tukevalta ja sopivalta esim. toimistoon työkengäksi. Kumipohja ei ole liukas vaan joustaa hyvin jalan alla. Päällinen nousee reunoiltaan sen verran, että vaivasenluun kohta ei jää reunan alle, vaan nahka nousee hyvin sen kohdan yli.

VÄRIYHDISTELMÄT NAHKOINEEN:
MUSTA: kärki, kanta, remmi lakerinahkaa, keskiosat tavallista pintanahkaa
PUNAINEN: kärki, kanta, remmi lakerinahkaa, keskiosa punaista krokokuvioista lakerinahkaa
PINKKI: kärki, kanta, remmi lakerinahkaa, keskiosat tavallilsta pintanahkaa
VALKOINEN: kärki, kanta, remmi lakerinahkaa, keskiosat sileää lakerinahkaa

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyFeet Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi 0,00 €