Janita maiharit turkisvuorit (lammasta)

punainen, ruskea, musta

Tuotekoodi: 0007720
Janita
Janitamaiharitturkisvuoritlammasta_0007720_ruskea_1.jpg
Janitamaiharitturkisvuoritlammasta_0007720_2.jpg
Janitamaiharitturkisvuoritlammasta_0007720_3.jpg
Janitamaiharitturkisvuoritlammasta_0007720_5.jpg
Janitamaiharitturkisvuoritlammasta_0007720_6.jpg
Janitamaiharitturkisvuoritlammasta_0007720_7.jpg
Janitamaiharitturkisvuoritlammasta_0007720_9.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 68,70 €
160,30 €
-30%
Ovh. 229,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Janita maiharit upealla lampaan turkisvuorilla! Suomalaista työtä Seinäjoelta! Pehmeä ja lämmin!Maiharit on tehty laadukkaasta rasvanahasta Seinäjoella. Vuorit on upean pehmeää ja lämmintä lampaan turkista. Samaa turkista on myös irroitettavissa sisä...

Janita maiharit upealla lampaan turkisvuorilla! Suomalaista työtä Seinäjoelta! Pehmeä ja lämmin!

Maiharit on tehty laadukkaasta rasvanahasta Seinäjoella. Vuorit on upean pehmeää ja lämmintä lampaan turkista. Samaa turkista on myös irroitettavissa sisäpohjassa. Ulkopohja on pitävää kumia. Sivulla vetoketju, päällistä voi säätää nauhoilla. Varren korkeus on n. 14 cm. Varsi pitenee n. 0,5 cm/ koko. Kannan korkeus on n. 3,5 cm. Pohjan paksuus päkiän alla on n. 1,5 cm. Lestilaajuus H, mutta nauhoilla sai kiristettyä rintavuuden G-lestiseenkin jalkaan sopivaksi. Samoin nilkan sai kirittyä sopivaksi. Silkan kohdallakin oli reilusti säätövaraa. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva. Kärkeen jäi silloin juuri sopiva tila, jotta tarvittessa paksumpikin sukka mahtuu. Ota oma kokosi. Kenkä oli ihanan tukeva, mutta sisältä mielettämän pehmeä ja mukava. HUOM! Muistathan, että kengissä käytetty rasvanahka on tehty sellaiseksi, että kaikki naarmut, kopsut ja kolhut näkyvät siinä. Se kuuluu asiaan ja maiharityyliin, eikä näin ollen ole valmistusvirhe eikä reklamaation aihe. Naarmuja ja jälkiä voi tasoittaa rasvaamalla nahkaa hyvälaatuisella kenkärasvalla. Kengistä tulee aikaa myöten "tasaisen epätasaiset", vähän sellaiset katu-uskottavan rentut :) Älä siis osta ravanahkaisia kenkiä, mikäli haluat kenkien pysyvän täydellisen siisteinä. 

Katso video tästä:

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä kunnollista kenkärasvaa ja tuuleta turkispohjallisia.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi 0,00 €