Janita turkisvuorinilkkuri vetoketjulla

punainen, ruskea

Tuotekoodi: 0008922
Janita
Janitaturkisvuorinilkkurivetoketjulla_0008922_1.jpg
Janitaturkisvuorinilkkurivetoketjulla_0008922_punainen_2.jpg
Janitaturkisvuorinilkkurivetoketjulla_0008922_3.jpg
Janitaturkisvuorinilkkurivetoketjulla_0008922_ruskea_5.jpg
Janitaturkisvuorinilkkurivetoketjulla_0008922_6.jpg
Janitaturkisvuorinilkkurivetoketjulla_0008922_7.jpg
Janitaturkisvuorinilkkurivetoketjulla_0008922_8.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
219,00 €
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Janita maihari ilman nauhoja, turkisvuorit! Tilava lesti ja irroitettavat sisäpohjat! Pitävä ulkopohja!Nilkkurit on valmistettu eläväpintaisesta rasvanahasta, vuorit on lammasturkista, sisäpohja on lammasturkista ja ulkopohja pitävä Grip+ pohja, mikä...

Janita maihari ilman nauhoja, turkisvuorit! Tilava lesti ja irroitettavat sisäpohjat! Pitävä ulkopohja!

Nilkkurit on valmistettu eläväpintaisesta rasvanahasta, vuorit on lammasturkista, sisäpohja on lammasturkista ja ulkopohja pitävä Grip+ pohja, mikä ei kovetu pakkasessa. Varran korkeus on koossa 36 n. 5 cm ja koossa 40 se on n. 17 cm. Varren korkeus siis kasvaa hiukan, kun koko kasvaa. Lestilaajuus tilava H, pohjallisen pois ottamalla saa lisätilaa. Sisäsyrjällä vetoketju. Kannan korkeus on n. 3,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1,5 cm. Varren suu on tilava ja varren suussa on myös venyke. Sovitusjalkaan koko 40 oli talvisukalla sopiva pituudesta. Leveyttä oli jonkin verran liikaa. Tämä käy hyvin tilaa vaativaan jalkaan, kapeampaan G lestiseen jalkaan suosittelemme vastaavaa mallia, mutta nauhoilla. Niillä saa kiristettyä liian tilavuuden pois.  Pituuden puolesta ota oma, yleisimmin käyttämäsi talvikenkäkoko ja sovita sellaisella sukalla, millä aikoisit tätä pakkasilla pitää. Käytä jotain muuta kuin puuvillasukkaa, suosittelemme bambua tai ohutta villaa. Ne eivät hiota paksuvuorisissa kengissä. 

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä.Tuuleta pohjallisia käytön jälkeen. Hoida hyvällä, laadukkaalla ja miedolla nahkarasvalla. Suosittelemme näitä pakkasille. Loskakeliin suosittelemme Gore Tex kalvollisia kenkiä. HUOM! Rasvanahassa on jo tehtaalta tullessa jälkiä. Ne ovat osa aidon materiaalin kauneutta eivätkä ole virhe. Naarmuja saa tasoitettua rasvaamalla kenkää säännöllisesti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €