Laura Vita Bicllyo sandaali takaremmi

kukka, petrooli

Tuotekoodi: 0009019
LauraVitaBicllyosandaalitakaremmi_0009019_kukka_1.jpg
LauraVitaBicllyosandaalitakaremmi_0009019_2.jpg
LauraVitaBicllyosandaalitakaremmi_0009019_3.jpg
LauraVitaBicllyosandaalitakaremmi_0009019_4.jpg
LauraVitaBicllyosandaalitakaremmi_0009019_5.jpg
LauraVitaBicllyosandaalitakaremmi_0009019_petrooli_8.jpg
LauraVitaBicllyosandaalitakaremmi_0009019_9.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
79,00 €
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Laura Vita sandaalit takaremmillä ovat ihanat vaikka töissä! Iloinen väritys tekee päivästäsi mukavan! Irroitettavat, muotoillut sisäpohjat! Tilava lesti!Sandaalit on valmistettu nahasta, vuorit on osittain nahkaa, osittain synteettistä materiaalia. ...

Laura Vita sandaalit takaremmillä ovat ihanat vaikka töissä! Iloinen väritys tekee päivästäsi mukavan! Irroitettavat, muotoillut sisäpohjat! Tilava lesti!

Sandaalit on valmistettu nahasta, vuorit on osittain nahkaa, osittain synteettistä materiaalia. Ulkopohja kumia. Rintavuutta voi säätää tarralla. Takaremmin pituus säätyy soljella. Kannan korkeus on n. 3 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Lestilaajuus on tilava eli H ja tilaa on myös rintavuudessa. Voit käyttää myös omia, yksilöllisiä pohjallisia. Alkuperäiset pohjalliset ovat kiinni vain tarralla ja lähtevät reippaasti vetämällä irti. Vaihtamalla ohuemmat pohjalliset, saat lisätilaa rintavuuteen. Kun nahka muotoutuu, voitkin sitten vaihtaa halutessasi alkuperäiset pohjaliset takaisin. Sovitusjalkaan koo 40 oli pituudesta sopiva. Pituus siis vastaa kokoaan. Ota yleisimmin käyttämäsi koko. Leveyttä sekä tilavuutta oli liikaa. Suosittelemme tätä henkilöille, joilla on hiukan tilaa vaativat jalat. Tämä ei sovi todella kapeaan jalkaan, koska säätö ei mahdollista päällisen runsasta kiristämistä.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyFeet Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Hoida miedolla nahan hoitoaineella ja tuuleta pohjallisia.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €