Mustang Fanny pitsitennarit

vaalean ruskea

Tuotekoodi: 0007847
Mustang
MustangFannypitsitennarit_0007847_vaaleanruskea_5.jpg
MustangFannypitsitennarit_0007847_6.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 32,50 €
32,50 €
-50%
Ovh. 65,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Vaalean ruskea
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Mustang Fanny pitsitennarit! Vaaleanruskea! Soma kesätennari!Tennarit on valmistettu synteettisestä materiaaliasta ja pitsistä, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Kannaton. Kannan tuntua ja tukevuutta saat Viva Sneaker tennaripohjallisilla. Les...

Mustang Fanny pitsitennarit! Vaaleanruskea! Soma kesätennari!

Tennarit on valmistettu synteettisestä materiaaliasta ja pitsistä, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Kannaton. Kannan tuntua ja tukevuutta saat Viva Sneaker tennaripohjallisilla. Lestilaajuus G+ mikä on peruslestiä hiukan tilvampi lesti. Kiinnitys nauhoilla. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva eli pituus vastaa kokoaan. Ota oma kokosi. Ota pohjalliseta sama koko kuin mikä tennarissa on.

Katso video tästä:

 

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyTouch Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Käytä suojasuihketta niin kenkä pysyy siistinä pitkään.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €