Naisten avokkaat Chantana pitsi

musta

Tuotekoodi: 0007666
NaistenavokkaatChantanapitsi_0007666_6.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 37,50 €
37,50 €
-50%
Ovh. 75,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Naisten Chantana avokkaat romanttisesta tyylistä pitävälle! Pitsiä ja rusetti! Koot 36-42!Juhlakengät on valmistettu tekstiilistä, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja sopii vaikka tanssahteluun. Kannan korkeus on n. 5,5 cm. Lestilaajuus G+. Käy useimmi...

Naisten Chantana avokkaat romanttisesta tyylistä pitävälle! Pitsiä ja rusetti! Koot 36-42!

Juhlakengät on valmistettu tekstiilistä, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja sopii vaikka tanssahteluun. Kannan korkeus on n. 5,5 cm. Lestilaajuus G+. Käy useimmille. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva pituudesta. Tilavuutta oli aavistuksen liikaa, mutta jalkapöydän yli kulkeva remmi piti kengän erittäin hyvin jalassa. Remmissä on rusetti, minkä alla on venykeet piilossa. Remmi joustaa siis hyvin ja siksi kenkä käy vähän rintavampaankin ja kapeampaan jalkaan. Sisäpohja oli tuttua Chantanaa: pehmeä ja mukava. 

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyFeet Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €