Nastakengät Sarva Vakke koot 36-42

musta

Tuotekoodi: 0008997
_0008997_musta_1.jpg
_0008997_2.jpg
_0008997_3.jpg
_0008997_4.jpg
_0008997_5.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
129,00 €
Valitse väri:
Musta
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Nastakengät Sarva Vakke, suomalaista nastaosaamista Orivedeltä! Laajahko lesti! Vedenpitävä! Päällinen SoftSelliä! Kevyt!Nastakengät on valmistettu SoftSellistä, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja pitävää kumia. Kenkä on vedenpitävä. Varren korkeus on...

Nastakengät Sarva Vakke, suomalaista nastaosaamista Orivedeltä! Laajahko lesti! Vedenpitävä! Päällinen SoftSelliä! Kevyt!

Nastakengät on valmistettu SoftSellistä, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja pitävää kumia. Kenkä on vedenpitävä. Varren korkeus on n. 8,5 cm. Kannan korkeus 3,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Irroitettavat sisäpohjat. Laajahko lesti. Sarvoissa on erittäin pitävät tähtipäiset kovametallinastat (samanlaisia käytetään myös autonrenkaissa). Kengän pohjassa, sivuissa, on pehmeät kumilamellit, mitkä estävät sivuluistamista mm. kauppojen lattioilla. Koska kengän pohja on pehmeähkö, painuvat kumilamellit kovia lattioita vasten ja kengän pohja joustaa, eikä nastat naarmuta esim. kauppojen kovia lattioita. Pieni rapina toki kuuluu. Tähän joustavuuteen perustuu myös ns. älynastojen toiminta. Todellisuudessa ei ole olemassa "älykkäitä" nastoja, mitkä automaattisesti tietäisivät, milloin ne ovat kaupassa, eivätkä saa ottaa lattiaan kiinni. Samoin kun eivät erota sitä, milloin ovat ulkona esim. jäällä ja pitäis pysyä ulkona. Huomio, että kaikki nastakengät voivat naarmuttaa pehmeitä lattioita esim. kotikäyttöön tarkoitettua laminaattia, parkettia tai muovimattoa. Kengissä heijastavia pintoja lisäämään turvallista ulkoilua. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva pituudesta. Leveyttä oli hiukan liikaa eli kenkä on tilava. Kenkään voi helposti vaihtaa pikalukkonauhat, niin ei tarvitse nauhoja solmia joka kerta. Ota oma kokosi. Tämä kenkä on väritykseltään hiukan neutraalimpi versio  Rieban nastakengästä.

 

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä.Tuuleta pohjallisia  ja käytä  suojasuihketta.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €