Nastakenkä Sarva Vaija koot 37-42

musta

Tuotekoodi: 0007764
NastakenkaSarvaVaijakoot36-42_0007764_2.jpg
NastakenkaSarvaVaijakoot36-42_0007764_3.jpg
NastakenkaSarvaVaijakoot36-42_0007764_4.jpg
NastakenkaSarvaVaijakoot36-42_0007764_5.jpg
NastakenkaSarvaVaijakoot36-42_0007764_6.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
149,00 €
Musta
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
 VAIN MUUTAMIA KOKOJA JÄLJELLÄ!  Nastakengät Sarva Vaija musta! Pitävät, tähtipäiset nastat antavat hyvää pitoa talvikeleille!  Vettähylkiväksi käsiteltyä mokkanahkaa! Nauhat ja vetoketju! Kevyet! Kengät on valmistettu vettähylkiväksi käsitellystä mo...

 VAIN MUUTAMIA KOKOJA JÄLJELLÄ!  

Nastakengät Sarva Vaija musta! Pitävät, tähtipäiset nastat antavat hyvää pitoa talvikeleille!  Vettähylkiväksi käsiteltyä mokkanahkaa! Nauhat ja vetoketju! Kevyet!

 

Kengät on valmistettu vettähylkiväksi käsitellystä mokkanahasta, vuorit on paksua tekstiiliä ja ulkopohja kumia .Varren korkeus on n. 13 cm takasaumasta. Kannan korkeus on n. 3,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Sarvoissa on erittäin pitävät tähtipäiset kovametallinastat (samanlaisia käytetän myös autonrenkaissa). Kengän pohjassa, sivuissa, on pehmeät kumilamellit, mitkä estävät sivuluistamista mm. kauppojen lattioilla. Koska kengän pohja on pehmeähkö, painuvat  kumilamellit kovia lattioita vasten ja  kengän pohja joustaa, eikä nastat naarmuta esim. kauppojen  kovia lattioita. Pieni rapina toki kuuluu.  Tähän joustavuuteen perustuu myös ns. älynastojen toiminta. Todellisuudessa ei ole olemassa "älykkäitä" nastoja, mitkä automaattisesti tietäisivät, milloin ne ovat kaupassa, eivätkä saa ottaa lattiaan kiinni. Samoin kun eivät erota sitä, milloin ovat ulkona esim. jäällä ja pitäsi pysyä ulkona. Huomio, että kaikki nastakengät voivat naarmuttaa pehmeitä lattioita esim. kotikäyttöön tarkoitettua laminaattia, parkettia tai muovimattoa. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva. Tilaa oli reilusti.Rrintavuutta nilkan kireyttä sai säädettyä nauhoilla. Nauhoja ei tarvitse velloa joka päivä, kun sivulla on vetoketju. Mikäli kenkä tuntuu alkuun napakalta, ota pohjallinen pois. Kun nahka muotoutuu, voitkin laittaa pohjallisen takaisin.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Harjaa pintaa mokkaharjalla ja käytä suojasuihketta.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi 0,00 €