Pomar Koli huopatossut koot 36-42

harm.musta

Tuotekoodi: 0008893
Pomar
PomarKolihuopatossutkoot36-42_0008893_harmaanmusta_36.jpg
PomarKolihuopatossutkoot36-42_0008893_37.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
149,00 €
Valitse väri:
Harmaanmusta
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Huopatossu Koli Pomarilta! Gore-Tex kalvot pitää tossun ja jalat takuulla kuivana! Lämmin villavuori! Neljä väriä! Oivallinen kenkä niille, jotka joutuvat kelillä kuin kelillä oleskelemaan ulkona! HUOM! POIKETEN HARMAAN-MUSTAN KOON 36 KOHDALLA OLEVAS...

Huopatossu Koli Pomarilta! Gore-Tex kalvot pitää tossun ja jalat takuulla kuivana! Lämmin villavuori! Neljä väriä! Oivallinen kenkä niille, jotka joutuvat kelillä kuin kelillä oleskelemaan ulkona! HUOM! POIKETEN HARMAAN-MUSTAN KOON 36 KOHDALLA OLEVASTA TIEDOSTA, SITÄ KOKOA TULEE VARASTOON JA TOIMITETAAN VASTA VIIKOLLA 43.

Kengät on valmistettu villahuovasta, kärjet ja kanta on nahkaa ja ulkopohja pitävää kumia. Sivulla vetoketju. Irroitettavat sisäpohjat, hyvin muotoillut. Tilava H-lesti, mikä laajenee pohjallisen pois ottamalla. Varren korkeus on n. 20 cm. Kannan korkeus on n. 4,5 cm. Pohjan paksuu päkiän alla on n. 2 cm. Tukeva ja jämäkkä pohja. Varren leveys reilu L eli varsin tilava. Varren suussa venykkeet. Sovitusjalkaan koko 39 oli sopiva pituudesta. Lesti oli leveä samoin varsi. Jos kokosi on jossain kahden koon välissä niin ota edellinen täysi koko. Muutoin ota oma kokosi. Vinkki! Käytä talvikengissä ja varsinkin Gore-Tex kalvollisissa kengissä  jotain muuta kuin puuvillasukkia. Puuvilla kuituna on sellainen, että se imee jalan lämmön itseensä . Lämpö tiivistyy kosteutan sukkaan ja silloin mikä tahansa kenkä tuntuu kylmätlä. Käytä talvikengissä esim. bambu-, silkki tai ohuita villasukkia. Näin eivät jalkasi tunnu kylmännihkeiltä. 


Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä suojasuihketta, niin lika ei tartu niin herkästi.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €