Pomar Kota Vegan Gore-Tex saapas

musta

Tuotekoodi: 0008982
Pomar
_0008982_musta_1.jpg
_0008982_2.jpg
_0008982_3.jpg
_0008982_4.jpg
_0008982_5.jpg
_0008982_6.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
179,00 €
Valitse väri:
Musta
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Pomar Kota saappaat, musta! Vegan friendly ei sisällä mitään eläinperäistä! Gore-Tex kalvo pitää jalkasi kuivina takuulla!Saappaat on valmistettu mustasta mikrokuidusta, huopavuorit ja ulkopohja pitävää TR-kumia mikä ei kovetu pakkasessa. Tässä kengä...

Pomar Kota saappaat, musta! Vegan friendly ei sisällä mitään eläinperäistä! Gore-Tex kalvo pitää jalkasi kuivina takuulla!

Saappaat on valmistettu mustasta mikrokuidusta, huopavuorit ja ulkopohja pitävää TR-kumia mikä ei kovetu pakkasessa. Tässä kengässä on Gore-Tex kalvot, jalkasi pysyvät takuulla kuivina. Kannan korkeus on n. 3 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1,5 cm. Lestilaajuus H eli tilava. Nauhoilla kiristämällä saa istuvaksi myös G-lestiseen jalkaan. Irroitettavat pohjalliset.  Varren korkeus on  koossa 36 n. 27 cm ja koossa 40 se on n.  29 cm. Varren korkeus  siis hiukan kasvaa kun koko kasvaa. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva. Kenkää on sovitettu paksuhkolla talvisukalla. Muista sovittaa sellaisella sukalla, millä aiot kenkiä talvella pitää. Villasukka vie paljon enemmän tilaa kuin esim. bambusukka. Pituuden puolesta ota oma, yleisimmin käyttämäsi talvikenkäkoko. Älä käytä talvikengissä puuvillasukkia. Ne sitovat jalan lämmön itseensä eikä ylimääräinen lämpö pääse haihtumaan vuorien kautta pois. Kun lämpötiivistyy puuvillasukkaan, tuntuu jalat kylmännihkeiltä. Käytä sukkana bambua, silkkiä tai ohutta villaa.

Katso esittelyvideo tästä:

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Älä kuivaa koskaan mitään kalvollista kenkää kuumassa esim. kuivauskaapissa. Harjaa kuivanut lika pois mokkaharjalla ja laita puhtaalle pinnalle suojasuihketta, mikä käy Gore-Tex kengille.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €