Pomar Orto Terra nilkkuri tilava lesti

punainen ja ruskea

Tuotekoodi: 0007710
Pomar
PomarOrtoTerranilkkuritilavalesti_0007710_ruskea_1.jpg
PomarOrtoTerranilkkuritilavalesti_0007710_2.jpg
PomarOrtoTerranilkkuritilavalesti_0007710_punainen_3.jpg
PomarOrtoTerranilkkuritilavalesti_0007710_4.jpg
PomarOrtoTerranilkkuritilavalesti_0007710_5.jpg
PomarOrtoTerranilkkuritilavalesti_0007710_6.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
195,00 €
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Naisten Pomar nilkkuri, missä tilava I lesti ja irroitettavat sisäpohjat! Vedenpitävä! Pitävä pohja!Nilkkurit on valmistettu ekologisesti ja sosiaalisesti vastuullisesti tuotetusta nahasta. Kengissä on lämpimät vuorit ja ulkopohja pitävää kumia. Sivu...

Naisten Pomar nilkkuri, missä tilava I lesti ja irroitettavat sisäpohjat! Vedenpitävä! Pitävä pohja!

Nilkkurit on valmistettu ekologisesti ja sosiaalisesti vastuullisesti tuotetusta nahasta. Kengissä on lämpimät vuorit ja ulkopohja pitävää kumia. Sivulla vetoketju ja nauhoilla voi säätää nilkan tilavuutta. Pohjalliset pois ottamalla saa lisätilaa lestiin. Kannan korkeus on n. 3,4 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2,2 cm. Kenkä on tukevaa ja kulutusta kestävää nahkaa, mikä käytössä pehmenee. Muista, että nahassa olevat jäljet kuuluvat nahan ominaisuuksiin, eivätkä ole virhe. Jäljet häviävat kenkää rasvaamalla hyvälaatuisella kenkärasvalla. Mikäli nilkkasi ovat kovin turvoksissa eikä nauhojen pituus riitä, on nauhat helppo ja edullinen vaihtaa. Katso myös pikalukkonauhat. Sovitusjalkaan koko 39 oli pituudesta sopiva eli on reilua lestiä. Mikäli jalkasi on ns. peruslestinen niin ota yksi numero pienempi koko kuin mitä normaali kokosi on. Mikäli jalkasi on turvoksissa tai muutoin vaatii tilaa, ota oma kokosi. Kengissä on Gore-Tex kalvo, mikä tekee kengistä vedenpitävät kelissä kuin kelissä. Käytä hengittävyyden takia jotain muuta kuin puuvillasukkaa. Suosittelemme bambusukkia.

 Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Rasvaa huolellisesti ja suihkuta suoja-aine viimestelemään hoito.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi 0,00 €