Pomar Paljakka turkisvuori nilkkuri

musta tan sininen

Tuotekoodi: 0009005
Pomar
_0009005_sininen_1.jpg
_0009005_2.jpg
_0009005_3.jpg
_0009005_4.jpg
_0009005_5.jpg
_0009005_6.jpg
_0009005_musta_7.jpg
_0009005_8.jpg
_0009005_9.jpg
_0009005_11.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
189,00 €
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Pomar nilkkuri turisvuorilla. Pitopohja. Nahkaa. Gore-tex kalvo.  Kengät ovat valmistettu nahasta, vedenkestävät ja likaa hylkivät nupukkinahka ja lammaskelsiturkis.Ulkopohja kumia, pitopohja. Kengässä Gore-tex kalvo. Irroitettava turkispohjallinen. ...

Pomar nilkkuri turisvuorilla. Pitopohja. Nahkaa. Gore-tex kalvo. 

 

Kengät ovat valmistettu nahasta, vedenkestävät ja likaa hylkivät nupukkinahka ja lammaskelsiturkis.Ulkopohja kumia, pitopohja. Kengässä Gore-tex kalvo. Irroitettava turkispohjallinen. Pituus vastaa kokoaan, eli voit ottaa normaalin käyttämäsi koon. G+ lesti eli menee useimpiin jalkoihin. Kannan korkeus n. 4 cm ja päkiän alla pohjan paksuus on n. 2 cm.  Varren korkeus koossa 37 on n. 19,5cm ja koossa 39 n. 20,5 eli varren korkeus hieman kasvaa koon kasvaessa. Käännettynä varren mitta koossa 37 on 12cm. Vartta voi pitää käännettynä turkis esillä tai suorana jolloin turkis jää sisäpuolelle ja  ulkopuolelle jää käsittelemätön pinta.  

Koska kengissä on todella paksut turkistuorit, varteen ja lestiin tulee lisätilaa,  kun turkis hiukan käytössä painuu.  Tarvittaessa ota pohjalliset alkuun pois. Näillä kengillä pärjäät kaikki Suomen talvikelit loskasta kovaan pakkaseen. Älä käytä talvikengissä koskaan puuvillasukkia vaan esim. ohutta villaa tai bambua. Puuvilla sitoo jalan lämmön itseensä eikä ylimääräinen lämpö pääse haihtumaan pois ja tiivistyy kosteutena sukkaan. Silloin jalat tuntuu kylmiltä kengissä kuin kengissä.

Katso esittelyvideo tästä:

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Harjaa mokkaharjalla kuivunut lika pois ja käytä puhtaalle pinnalle suojasuihketta.

Pomar GORE-TEX® on takuu kuivista jaloista - kaikissa Pohjolan keleissä

GORE-TEX® takaa jalkineiden vedenpitävyyden ja hengittävyyden. Pomar GORE-TEX® kengissä jalat pysyvät kuivina ja sinä hyvällä tuulella oli sää mikä tahansa. GORE-TEX® on vuoriin laminoitu mikrohuokoinen kalvo joka suojaa vedeltä ulkoa, mutta kengän sisällä muodostuva kosteus pääsee ulos. Lisäksi vuorin saumat teipataan ja kenkä suojataan vedeltä pohjan alueelta täydellisen vedenpitävyyden saavuttamiseksi. GORE-TEX® kengän päällismateriaalissa on vedenkestokäsittely joka estää nahan vettymisen. Käsittelyn ansiosta vesi ei imeydy päälliseen, jalkineet kuivuvat nopeasti ja suolaraitoja ei muodostu.

Pomarfin Oy sai ensimmäisenä ja ainoana suomalaisena käyttöjalkineiden valmistajana GORE-TEX® -lisenssin vuonna 1994. Ennen kuin uusi Pomar GORE-TEX® -tuote pääsee tuotantoon sen vedenpitävyys ja hengittävyys testataan sekä oman tehtaamme mittalaitteilla että W.L.Gore Ltd:n toimesta. W.L.Gore Ltd auditoi jokaisen GORE-TEX® valmistuslisenssin haltijan vuosittain ja vuonna 2012 saimme tässä auditoinnissa korkeimmat koskaan annetut laatupisteet. Jokainen Pomar GORE-TEX® pari on siis tutkittua ja testattua laatua.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €