Pomar Pinja Gore-Tex nahkaa

musta

Tuotekoodi: 0008986
Pomar
PomarPinjaGore-Texnahkaa_0008986_musta_1.jpg
PomarPinjaGore-Texnahkaa_0008986_2.jpg
PomarPinjaGore-Texnahkaa_0008986_3.jpg
PomarPinjaGore-Texnahkaa_0008986_4.jpg
PomarPinjaGore-Texnahkaa_0008986_5.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 82,50 €
82,50 €
-50%
Ovh. 165,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Musta
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Pomar Pinja nahkanilkkuri Gore-Tex kalvolla! Paksu kumipohja!  Sivulla vetoketju! Irroitettavat pohjalliset! Vedenpitävä ja hengittävä!Nilkurit on valmistettu vahanupukkinahasta, varrensuussa pehmeä ruudullinen flanellivuori sekä kengän sisällä musta...

Pomar Pinja nahkanilkkuri Gore-Tex kalvolla! Paksu kumipohja!  Sivulla vetoketju! Irroitettavat pohjalliset! Vedenpitävä ja hengittävä!

Nilkurit on valmistettu vahanupukkinahasta, varrensuussa pehmeä ruudullinen flanellivuori sekä kengän sisällä musta Gore-Tex huopavuori. Irroitettavat muotoilut mukavuuspohjalliset. Voit käyttää myös omia pohjallisia. Ulkopohja pitävää TR kumia, mikä ei kovetu pakkasessa. Varren korkeus on n. 13,5 cm takasaumasta. Kannan korkeus on n. 5,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1,5 cm. Varrensuussa venyke. Lestilaajuus perus suomalainen G, mikä käy useimmille. Pohjalliset pois ottamalla saa lestilaajuutta lisää. Kun nahka muotoutuu, saa pohjallisen laitettua halutessan takaisin. Irroitettavan pohjallisen alla on  vielä huopapohjallinen kärkeen asti. Sovitusjalkaan koko 39 oli pituudesta, leveydesta ja rintavuudesta sopiva. Koska kengässä ei ole nauhoja, joilla rintavuutta voisi säätää, emme suosittele tätä kovin rintavaan ja leveään jalkaan vaan tämä on enemmän peruslestisen jalan kenkä. Pituuden puolesta saat ottaa yhden numeron normaalia kokoasi pienemmän koon.

Katso esittelyvideo tästä:

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä puhtaalle pinnalle laadukasta suojasuihketta.

Pomar GORE-TEX® on takuu kuivista jaloista - kaikissa Pohjolan keleissä

GORE-TEX® takaa jalkineiden vedenpitävyyden ja hengittävyyden. Pomar GORE-TEX® kengissä jalat pysyvät kuivina ja sinä hyvällä tuulella oli sää mikä tahansa. GORE-TEX® on vuoriin laminoitu mikrohuokoinen kalvo joka suojaa vedeltä ulkoa, mutta kengän sisällä muodostuva kosteus pääsee ulos. Lisäksi vuorin saumat teipataan ja kenkä suojataan vedeltä pohjan alueelta täydellisen vedenpitävyyden saavuttamiseksi. GORE-TEX® kengän päällismateriaalissa on vedenkestokäsittely joka estää nahan vettymisen. Käsittelyn ansiosta vesi ei imeydy päälliseen, jalkineet kuivuvat nopeasti ja suolaraitoja ei muodostu.

Pomarfin Oy sai ensimmäisenä ja ainoana suomalaisena käyttöjalkineiden valmistajana GORE-TEX® -lisenssin vuonna 1994. Ennen kuin uusi Pomar GORE-TEX® -tuote pääsee tuotantoon sen vedenpitävyys ja hengittävyys testataan sekä oman tehtaamme mittalaitteilla että W.L.Gore Ltd:n toimesta. W.L.Gore Ltd auditoi jokaisen GORE-TEX® valmistuslisenssin haltijan vuosittain ja vuonna 2012 saimme tässä auditoinnissa korkeimmat koskaan annetut laatupisteet. Jokainen Pomar GORE-TEX® pari on siis tutkittua ja testattua laatua.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €