Pomar Saana huopatossut

harmaanmusta, hiekka, viini

Tuotekoodi: 0008888
Pomar
PomarSaanahuopatossut_0008888_1.jpg
PomarSaanahuopatossut_0008888_5.jpg
PomarSaanahuopatossut_0008888_hiekka_6.jpg
PomarSaanahuopatossut_0008888_7.jpg
PomarSaanahuopatossut_0008888_9.jpg
PomarSaanahuopatossut_0008888_11.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
179,00 €
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Huopatossu pitkä Pomarilta! Gore-Tex kalvot pitää tossun sisältä takuulla kuivana! Täysin vedenpitävä ja hengittävä GORE-TEX® saapikas! Lämmin villavuori!Kengät on valmistettu villahuovasta, kärjet ja kanta on nahkaa ja ulkopohja pitävääja pakkasessa...

Huopatossu pitkä Pomarilta! Gore-Tex kalvot pitää tossun sisältä takuulla kuivana! Täysin vedenpitävä ja hengittävä GORE-TEX® saapikas! Lämmin villavuori!

Kengät on valmistettu villahuovasta, kärjet ja kanta on nahkaa ja ulkopohja pitävääja pakkasessa kovuttumatonta kumia. Sivulla vetoketju. Irroitettavat sisäpohjat, hyvin muotoillut. Tilava H-lesti, mikä laajenee pohjallisen pois ottamalla. Varren korkeus on n.29 cm. Kannan korkeus on n. 4,5 cm. Pohjan paksuu päkiän alla on n. 2 cm. Tukeva ja jämäkkä pohja. Varren leveys reilu L eli varsin tilava. Varren suussa venykkeet. Sovitusjalkaan koko 39 oli sopiva pituudesta. Lesti oli leveä samoin varsi. Jos kokosi on jossain kahden koon välissä niin ota edellinen täysi koko. Muutoin ota oma kokosi. PS. Aivan loistava kenkä niille, jotak esim. ovat kelillä kuin kelillä lasten kanssa ulkona, kävelevät työmatkoja tai muutoin haluavat mukavan, helpon ja taatusti jalat kuivana pitävän kengän. HUOm! Käytä jotain muuta sukkaa kuin puuvillaa. Puuvilla sitoo jalan lämmön itseensä eikä lämpö haihdu vuorin kautta pois. Silloin jalan kosteus tiivistyy sukkaan ja jalat voivat tuntua kylmännihkeiltä. Suosi  kalvollisissa kengissä bambua, silkkiä tai ohutta villaa. 


Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Harjaa kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Suojaa pintaa tekstiilille sopivalla suojasuihkeella. Sillon lika ei tartu niin helposti.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €