Rieker-Remonte Vendee tennari 36-45

vaaleanpunainen, harmaa, hopea

Rieker/ Remonte
Rieker-RemonteVendeetennari36-45_0007564_hopea_8.jpg
Rieker-RemonteVendeetennari36-45_0007564_9.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 42,50 €
42,50 €
-50%
Ovh. 85,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Hopea
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Rieker Remonte blingi tennarit! Koot 36-45!! Näillähän voi mennä vaikka juhliin! Harmaa, pinkki ja hopea!Tennarit on valmistettu keinonahasta, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Irroitettava, muotoiltu sisäpohja mahdollistaa omien pohjallisten ...

Rieker Remonte blingi tennarit! Koot 36-45!! Näillähän voi mennä vaikka juhliin! Harmaa, pinkki ja hopea!

Tennarit on valmistettu keinonahasta, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Irroitettava, muotoiltu sisäpohja mahdollistaa omien pohjallisten käytön tai pois otettuina antavat lisätilaa. Perus Riekerin G lesti mikä sopii useimmille. Nauhasäätö. Käytännössä kannaton. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva eli vastaa kokoaan. Mikäli kokosi on jossain kahden koon välissä niin ota se seuraava täysi koko. Nämä ovat kevyet jalassa, materiaalit hengittää sisälläkin hyvin eikä jalat väsy. Lisäksi näistä on saatavana koot aina 45 asti! "Mahottoman hyvä! :) VERTAILE JALKASI KOKOA ALLA OLEVIIN MITTOIHIN!!

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyFeet Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jala raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Mikäli kengät kastuvat, kuivata ne huoneenlämmössä.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €