Samuika tennarit nauhoilla

musta-valkea

Tuotekoodi: 0009112
_0009112_1.jpg
_0009112_2.jpg
_0009112_3.jpg
Samuikatennaritnauhoilla_0009112_4.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Uutuustuote
49,00 €
Musta-valkoinen
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Samuika tennari, musta-valkea. Todella kevyt! Tilava!Kengät on valmistettu tekstiilistä, vuorit tekstiiliä ja ulkopohja kumiseosta. Sisäpohjallinen on kantapään kohdalla kevyesti liimalla kiinni, mutta saa tarvittaessa irroitettua ja vaihdettua oman ...

Samuika tennari, musta-valkea. Todella kevyt! Tilava!

Kengät on valmistettu tekstiilistä, vuorit tekstiiliä ja ulkopohja kumiseosta. Sisäpohjallinen on kantapään kohdalla kevyesti liimalla kiinni, mutta saa tarvittaessa irroitettua ja vaihdettua oman pohjallisen. Lestilaajuus H, eli tilava. Mutta nauhoilla saa istuvaksi myös kapeampaankin jalkaan, tällöin kantapää ei pääse nousemaan. Pituus vastaa kokoaan eli voita ottaa yleisimmin käyttämäsi koon. Kengät ovat todella kevyet. 

 

VERTAILE JALKASI KOKOA ALLA OLEVIIN MITTOIHIN!!

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme Silky Touch Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €