Sarva Vaija nastakenkä

Musta

Tuotekoodi: 0009016
SarvaVaijanastakenka_0009016_1.jpg
SarvaVaijanastakenka_0009016_2.jpg
SarvaVaijanastakenka_0009016_3.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Uutuustuote
159,00 €
Musta
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Nastakengät Sarva Vaija musta ja punainen! Erittäin kevyt ja pitäväpohjainen talvikenkä! Suomalaista nastasuunnittelua Orivedeltä! Nastanilkkurit on valmistettu vettähylkivästä mokkanahasta, huopavuorit ja ulkopohja on suunniteltu erityisesti epät...

Nastakengät Sarva Vaija musta ja punainen! Erittäin kevyt ja pitäväpohjainen talvikenkä! Suomalaista nastasuunnittelua Orivedeltä!

Nastanilkkurit on valmistettu vettähylkivästä mokkanahasta, huopavuorit ja ulkopohja on suunniteltu erityisesti epätasaisille ja liukkaille pinnoille. Tähtipäiset kovametallinastat antavat erinomaisen pidon sekä ovat erittäin kulutustakestävät. Tähtipäiset nastat ovat tuttuja autojen talvirenkaista ja pitävät paremin kuin pyöreät nastat. Nastat ovat kengän keskellä ja reunoilla on hiukan korkeammalla olevat kumilamellit, mitkä helpottavat mm. kaupassa käyntiä. Silloin kumit ottavat kiinni joustamattomaan alustaan, mihin nasta ei pureudu. Näin ollen pohjat ovat turvallisemmat joustamattomilla alustoilla. Huomioithan, että nastakengät ovat ensisijaisesti tarkoitettu ulkona liikkumiseen ja suosittelemme kuitenkin varovaisuuteen  liikkuessa kauppojen lattioilla. Itse kenkä on hyvin kevyt. Yksi kenkä painaa vain n. 400g. Lestilaajuus tilava H, käy nauhoja säätämällä myös rintavampaan jalkaan. Irroitettavat pohjalliset mahdollistvat omien pohjallisten käytön ja pois otettuina antavat lisätilaa. Kannan korkeus on n. 3,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Sivulla vetoketju ja nauhoilla voi säätää tilavuutta. Varren korkeus on n. 17 cm (mitattuna sivulta, vetoketjun kohdalta). Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva. Leveyttä ja rintavuutta oli reilusti mutta nauhoja säätämällä sai kengän sopivaksi myös G-lestiseen jalkaan. Pituuden puolesta ota oma kokosi.  

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Tuuleta pohjallisia tarvittaessa ja käytä kenkiin suojasuihketta. Huomi! Kengät on suunniteltu Suomessa, mutta valmistettu ulkomailla, koska Suomesta ei löydy tälläisten kenkien valmistusosaamista.

 

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €