Softinos Isla tennarit

Tuotekoodi: 0007813
SoftinosIslatennarit4varia36-42_0007813_keltainen_8.jpg
SoftinosIslatennarit4varia36-42_0007813_9.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 54,50 €
54,50 €
-50%
Ovh. 109,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Softinos tennarit 4 eri väriä, laventelin sininen, lila, keltainen, ruskea! Unelman pehmeää nahkaa! Muotoutuu jalkaan erittäin hyvin! Tennarit on valmistettu pehmeästä nahasta, vuorit on nahkaa ja ulkopohja kumia.. Lestilaajuus reilu G. Nauhoilla voi...

Softinos tennarit 4 eri väriä, laventelin sininen, lila, keltainen, ruskea! Unelman pehmeää nahkaa! Muotoutuu jalkaan erittäin hyvin! 

Tennarit on valmistettu pehmeästä nahasta, vuorit on nahkaa ja ulkopohja kumia.. Lestilaajuus reilu G. Nauhoilla voi säätää tilavuutta. Varreton malli. Pohjan paksuus on noin 1-1,5cm, lisäksi kengissä on kiinteä memoryfoam pohja ja irroitettavat sisäpohjat, joten voit halutessasi käyttää omia pohjallisia.Kengät omat pohjalliset ovat mukavat ja pehmeät.

Nahat on värjätty perinteisin menetelmin ja käytetyt värit ovat erittäin turvallisia, vesipohjaisia värejä. Jokainen kenkäpari on oma yksilönsä ja se kuuluu asiaan. Sekä kenkien että nauhojen sävyissä voi olla parikohtaisia eroja ja tuote voi poiketa hieman esimerkkikuvasta.  Kengät valmistetaan Portugalissa ja valmistaja on perheyritys vuodesta 2007.

Sovitusjalkaan koko 40 oli kaikin puolin sopiva. Nahka muotoitui jalkaan täydellisesti istuvaksi hetkessä. Vastaa kokoaan, ota oma kokosi. 

Katso video tästä:

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyTouch Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina.  Hoida hyvin imeytyvällä, kevyellä kenkien hoitoaineella. Laita ohut kerros kerrallaan. Mikäli laitat kerralla paksun kerroksen, voi rasva imeytyä epätasaisesti ja väri voi hieman muuttua.  

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €