Tamaris kävelykengät "purkkarit"

vaalean ruskea

Tuotekoodi: 0007849
Tamaris
Tamariskavelykengatpurkkarit_0007849_vaaleanruskea_8.jpg
Tamariskavelykengatpurkkarit_0007849_9.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 39,50 €
39,50 €
-50%
Ovh. 79,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Vaalean ruskea
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi: 0,00 €

kpl
Tamaris purkkarit klassikkomalli! Helppo ja kevyt kenkä kevääseen ja kesään! Normaalin tai kapean jalan kenkä! Ota 1 koko normaalikokoasi pienempi koko! Sinine, punainen ja vaalean ruskea!Purkkarit on valmistettu nahasta, vuorit on osittain tekstiili...

Tamaris purkkarit klassikkomalli! Helppo ja kevyt kenkä kevääseen ja kesään! Normaalin tai kapean jalan kenkä! Ota 1 koko normaalikokoasi pienempi koko! Sinine, punainen ja vaalean ruskea!

Purkkarit on valmistettu nahasta, vuorit on osittain tekstiiliä ja osittain synteettisistä materiaalia, sisäpohja on nahkaa ja ulkopohja kumia. Päällistä voi säätää hiukan nauhoja säätämällä. Lestilaajuus G (muotoutuu nopeasti). Kannan korkeus on n. 2 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1 cm. Todellinen kanna korkeus on siis n. 1 cm. Sovitusjalkaan koko 39 oli sopiva sekä pituudesta että leveydestä. Leveys tuntui alkuun (muutaman minuutin) hiukan napakalta, mutta tunne hävisi tosiaan todella nopeasti. Kenkä tuntui pehmeältä ja mukavalta. Ulkopohja joustavalta ja kivalta kävellä. Helppo laittaa jalkaan.  Menee muutaman käyttökerran jälkeen ihan "hyppäämällä" jalkaan.  OTA YKSI KOKO NORMAALIA KOKOASI PIENEMPI KOKO!!

Katso esittelyvideo tästä:

 

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme SilkyFeet Sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Hoida suihkutetavalla nahan hoitoaineella .

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 8,90 €
Nouto liikkeestä Satamakatu 10 - 12, Iisalmi 0,00 €